Segell digital Colop e-Mark

Dispositiu de marcatge electrònic multicolor

330,00

Dispositiu mòbil i portable per a marcar de forma electrònica qualsevol superfície porosa. Permet crear i canviar els teus dissenys a través d’una App, o des del PC, per després imprimir aquests dissenys mitjançant un moviment lateral.

  • connecta i comença a crear
  • Impressió multicolor
  • Innovadora APP per a crear dissenys d’impressió il·limitats.
  • Generadors de codis QR i codis de barres.
  • Dissenys personalitzats d’impressió.
  • Disseny de segells implantats per utilitzar-los on vulguis.
  • Característiques i funcionalitats especials.

Descripció

E-Mark per a marcar qualsevol superfície porosa uniforme. Papers, capses, fustes, etiquetes, manualitats….

 

Segell e-Mark compacte i portable

Molt fàcil d’utilitzar en qualsevol indret. La seva bateria recarregable incorporada et permet utilitzar-lo allà on el necessitis. A l’oficina, al jardí o en el teu proper viatge de negocis. Podràs emmagatzemar permanentment fins a quatre impressions i utilitzar-lo després sense necessitat del sofware. És a dir, a la pràctica pot funcionar com un segell portable a color per fer-lo servir on vulguis (i sense embrutar-te).  Amb un lleuger copet a dalt et permetrà canviar al nou disseny emmagatzemar.

 

Segell e-Mark individual i flexible

Crea i canvia impressions de forma fàcil amb dades i imatges personalitzades utilitzant l’aplicació Colop e-Mark. Disponible per a dispositius mòbils iOS o Android, i també per a telèfons mòbil o tablets, i fins i tot per a ordinadors amb Windows via USB.

Impressions amb color amb e-Mark

Un dipòsit de tinta tricolor permet imprimir amb la gama completa de colors. Deixar anar la teva imaginació i creativitat per a dissenyar fantàstics logotips i imatges reals.

Funcionalitat única amb e-Mark

Afegeix l’hora, la data i numeracions automàtiques a les teves impressions per a simplificar la vida diària de l’oficina. Genera codis de barres i QRs directament amb l’aplicació

Plantilles llestes per a fer servir amb e-Mark

Pots escollir fàcilment una impressió ja predissenyada del llistat de plantilles creades i enmagatzemades a l’aplicació.

Marca qualsevol superfície absorbent amb e-Mark

Marca directament sobre paper, cartró, fustes, llibres, bosses de paper… Per exemple és molt pràctic per a marcar packaging.

Impresiones especiales amb e-Mark

Marca impressions de fins a 150mm o utilitza la funció de marcatge repetitiu per impressions més llargues. Utilitza una impressió de dues o tres línies quan necessitis impressions més altes.

 

Més informació a la web de Colop e-Mark

 

Informació addicional

Color carcassa E-Mark

Blanca, Negra

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Segell digital Colop e-Mark”