Segell automàtic mitjà microban

Segell rectangular per a 6 línies de text

35,81

Els segells amb protecció antibacteriana no només són útils per metges i laboratoris, sinó que també són extremadament efectius amb feines que els segells són utilitzats per diverses persones. Sovint, els segells són utilitzats per moltes persones diferents. Això significa la impressió de moltes mans i la transmisió de bactèries. La protecció antibacteriana Microban prevé el desenvolupament de les bactèries nocives.

El segell de goma rectangular més petit és ideal per col·locar-hi un títol i un parell de línies, com ara el telèfon o l’adreça. És el model més petit i per tant el més econòmic. Per personalitzar el gravat pots escollir entre les dues opcions que et proposem a sota. Comença ara, t’ho posem molt fàcil. Mida del segell: 23 x 59 mm.

Aquest tipus de segell té un plaç d’entrega de 5 dies.

Tria el color de la tinta *

Opció 1. Puja el teu disseny

(max file size 1 MB)

Opció 2. Escriu el text

Descripció

Segell automàtic mitjà microban

Sovint, els segells són utilitzats per moltes persones diferents. Això significa la impressió de moltes mans i la transmisió de bactèries. La protecció antibacteriana Microban prevé el desenvolupament de les bactèries nocives.

Els segells amb protecció antibacteriana no només són útils per a metges i laboratoris, sinó que també són extremadament efectius amb feines que els segells són utilitzats per diverses persones.

El segell automàtic petit correspon al model 40 de la gama Printer Line Estàndard de Colop. Tots ells incorporen nombroses innovacions patentades i un grapat de detalls tècnics que et facilitaran un marcatge fàcil i precís.

  • Tecnologia antilliscant.
  • Base transparent per a una impressió aliniada.
  • Personalització de la carcassa, amb un sistema propi patentat (ImageCard Designer).

Els segells de goma Printer Line permeten escollir entre quatre colors de tintes: negre, vermell, blau i verd. Els coixinets poden ser substituïts per nous.

Si t’interessa una altra mesura de segell allargat pots anar a segells de goma rectangulars.

 

 

Informació addicional

Color de la tinta

Blava, Negra, Vermella, Verda, Sense tinta

Mida del gravat

10 x 27 mil·límetres

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Segell automàtic mitjà microban”