Qui som?

Som en Ramon Solà i en Guillem Baró i junts formem un bon equip. Ens agrada la nostra feina i treballem cada dia perquè puguis rebre en el menor temps possible el teu segell de goma personalitzat. Tenim el taller a Manresa i distribuïm segells per a tot Catalunya.

Ramon-central-segells-de-goma

La història d’en Ramon

Vaig començar amb el taller fa més de 20 anys. Fins llavors treballava per a una gran distribuïdora de segells i em dedicava a voltar arreu de la península solucionant els problemes que tenien els fabricants de segells de goma. Era el tècnic comercial que s’acostava a ajudar tothom que ho demanés. Això m’agradava i em feia sentir bé.

Però com tots sabeu, les empreses no sempre valoren de la mateixa manera la feina. Un bon dia van prescindir del departament que dirigia. Aquest fou el detonant que em va fer plantejar posar-me pel meu compte. Coneixia molt bé el sector, sabia tot el que calia del món dels segells de goma i, a més a més, entenia perfectament les necessitats dels clients.

I així va néixer Central Segells de Goma a Manresa. Aleshores ençà encara he trobat qui m’ha ensenyat més coses i sobretot he fet bons amics i clients. Continuo creixent amb més empenta que mai i confio ajudar-vos també a vosaltres si cal.

La història d’en Guillem

Un seguit de casualitats em van portar al món dels segells de goma i a conèixer en Ramon. En aquells moments treballava de bibliotecari i realitzava feines de disseny gràfic. Acabava de néixer el meu primer fill, l’Arnau, i com molts de vosaltres vaig haver de replantejar-me moltes coses.

Però no sé ben bé per què, per intuïció, per confiança amb en Ramon, per creure amb la dita que els nens neixen amb un pa sota el braç, que vaig decidir deixar la feina de funcionari i fer el salt al món dels segells de goma.

I ara estic content d’haver-ho fet. M’agrada la feina i puc desenvolupar tasques de disseny que fins ara les feia de més a més. Poder-me dedicar al 100% a allò que m’agrada em fa sentir bé. I si, a sobre, tens bons clients que valoren el que fas, això és fantàstic.

Guillem-central-segells-de-goma