Segells de goma automàtics printer

Segell automàtic canviar coixinet

Els segells de goma i la tinta

Tots ells tenen un coixinet de tinta al seu interior. Això vol dir que són autoentintables. Si els tractes bé aquesta tinta et pot durar diversos anys. De totes formes si veus que ja no marca com el primer dia pots canviar el coixinet de tinta sense necessitat de canviar tot el segell. A més a més pots escollir entre diferents colors de tinta, entre el blau, el negre, el vermell o el verd. O fins i tot pots tenir coixinets de tinta de diferents colors i intercanviar-los segons les necessitats del moment.

Les formes i mides dels segells automàtics

Dins dels segells Printer Line en trobaràs de diferents formes i mides. N’hi ha de molt petits, ideals per segellar targetes de fidelització, i n’hi ha de molt grans, els quals poden arribar als 60mm de llargada. A part de les grandàries també pots escollir la forma de la carcassa. Això vol dir que en trobaràs de rectangulars, quadrats i rodons.

Perquè et facis una idea nosaltres classifiquem els segells automàtics segons les formes. D’aquesta manera pots trobar els següents grups de segells printer line:

Els printer compact

Són els més utilitzats. De formes rectangulars allargades permeten posar informació estàndard dels negocis. És a dir, nom, adreces, telèfons… N’hi ha de petits i grans

Segell automàtic rodó mitjà

Els segells de goma rodons

Aquest tipus de segell s’utilitza sobretot per aquells dissenys que volen col·locar una imatge central i envoltar-la de text. També, en les seves mesures més petites, són ideals per aquells que volen fer targetes de fidelització i utilitzar segells per fer les marques.

Segell automàtic allargat petit

Els segells de goma allargats

Com el seu nom indica són estrets i allargats. N’hi ha de tres mesures diferents. S’utilitzen, sobretot, per col·locar línies de text llargues, o fins i tot, textos sencers. Per exemple, els notaris normalment els utilitzen.

Segell de goma quadrat petit

Els segells de goma quadrats

Com el seu nom indica són de formes quadrades i en trobaràs de més petits i de més grans.

Segell automàtic personalitzar carcassa
Personalització de la carcassa exterior

Les característiques tècniques dels segells automàtics 

El producte estrella dins la gama dels segells automàtics són els Printer compact. I ho són per les següents característiques.

  • Tenen un 10% menys de volum respecte als seus competidors. Això vol dir que per la mateixa mesura d’estampació, la montura és més petita respecte als seus competidors.
  • Base transparent. D’aquesta forma sabràs exactament on marques, permetent que aquesta estigui alineada on tu desitgis.
  • Coixinet a l’interior de la carcassa, evitant aixì que et taquis de tinta.
  • Mecanisme perquè el segell no et llisqui alhora de marcar. Això vol dir que en la seva base disposa de minuscules gomes perquè el segell no se’t mogui alhora de marcar.
  • Personalització de la carcassa exterior. A partir d’ImageCard pots dissenyar l’aspecte exterior del segell. Per exemple pots crear diferents dissenys segons els departaments de l’empresa, o col·locar-hi una foto amb els teus familiars. Tu decideixes.

Els segells de goma automàtics amb protecció antibacteriana

Els segells poden passar per moltes mans diferents durant el llarg del dia. Sobretot en empreses i institucions. Això vol dir que la carcassa exterior pot esdevenir un niu de bactèries. Per evitar-ho s’ha creat la línia Microban, la qual prevé el desenvolupament de bactèries nocives. La protecció Microban s’incorpora en les peces principals de contacte dels segells. Si voleu ampliar la informació podeu consultar l’apartat de printer Microban de colop.

Aquesta gama de segells la trobareu dins dels Printer Compact i és ideal per tots aquells organismes, empreses i institucions que necessiten d’una higiene extrema per a treballar, per exemple, imprescindible en hospitals.

Més informació dels segells microban

Els segells de goma automàtics ecològics

Són una gama de segells fabricats majoritàriament de materials reciclats i sostenibles. S’anomenen Green Line i garanteixen que entre un mínim del 65% i el 80% és plàstic reciclat. Aquesta gama de segells la trobareu dins dels Printer Compact i si voleu llegir més sobre el tema podeu visitar l’apartat de Green Line de Colop.

Segells de goma automàtics printer line

A través de la botiga online pots personalitzar i comprar el teu segell. Aquí pots veure els segells printers més venuts. 

Pots visitar la col·lecció de printers i triar el segell que necessites.