Segells de fusta

Diferents mides i formes dels segells de fusta

En el mercat podreu trobar mols tipus de segells de fusta. En trobareu de quadrats, rodons, allargats, rectangulars…. N’hi ha de molt petits i n’hi ha d’extremadament grans. Quan són molt grans s’utilitzen muntures de fusta del tipus passamà (“borradors” de pissarra antics). Però normalment els segells de fusta són amb el mànec tradicional.

Les principals avantatges dels segells de fusta respecte als automàtics són dues:

  • Els segells de fusta són més econòmics respecte als automàtics.
  • Permetent intercanviar el color de la tinta més fàcilment. Pots tenir tots els tampons de tinta que vulguis i anar canviant de color alhora de fer la marca.

Segells de fusta per a casaments

Actualment s’utilitzen molt els segells de fusta per a casaments. Sobretot per a estampar les cartes per a convidar al casament. Són escollits perquè donen un aspecte de personalització molt maca.

Cada estampació és única i diferent, i transmet una sensació de diferenciació que no te la dóna una impressió digital estàndard.

A més a més, el segell de fusta per a casament el podràs guardar tota la vida i podràs recordar aquells moments i, fins i tot, tornar a estampar el segell on tu vulguis. 

Segells de fusta per a estampar bosses i altres elements de merchandising

És un recurs que va a l’alça. Sobretot perquè és molt més econòmic que l’estampació digital. Un cop tens el segell de goma pots estampar-lo tantes vegades com vulguis en les teves bosses o material d’embalatge.

Normalment són segells grans. Això vol dir que seran del tipus passamà. Amb aquest tipus de segell s’ha de vigilar com fem l’estampació. Primer hem de sucar bé tot el segell en el tampó de tinta i després hem de marcar amb fermesa i suavitat alhora. Aquest tipus de segells requereix una mica d’aprenentatge i sempre és millor fer proves abans.