Venda online de segells personalitzats

A través de la botiga online pots aconseguir el segell de goma que necessites. Ja sigui automàtic, professional o de fusta el rebràs en menys de 48 hores.

També podràs aconseguir tintes i espongetes de recanvi. Així com tampons pels segells de fusta. En tenim de diferents colors. Disposem de tintes per reomplir tampons i tintes especials per a la indústria alimentària o per marcar superfícies concretes.

Datadors automàtics

Venda i reparació de segells de goma a traves del nostre taller a Manresa

Ja fa més de 20 anys que ens dediquem a la venda, fabricació i reparació de segells de goma des del nostre taller situat a Manresa i treballant per a tot Catalunya. Tota aquesta experiència ens ha permès conèixer les teves necessitats. Per això un sdels nostres punts forts és la rapidesa en el lliurament.

Una trucada, un email i ens posem a treballar per a tu!

Segells automàtics printers

Els més utilitzats, els segells printers

Extremadament  pràctics. En trobaràs de diferents mides i formes. Més grans, petits, quadrats, rodons, rectangulars….  Pots triar entre quatre colors diferents d’espongeta (negre, blau, vermell o verd) i la pots substituir fàcilment per una de nova. Si estàs interessat en aquest tipus de segell visita la pàgina de Segells automàtics de la web.

Segells datadors i numeradors

Per deixar-ne constància, els datadors i numeradors

Per marcar dates i seriar documents. En trobaràs de senzills, on només marques les dates, i d’altres que pots incorporar textos al gravat. Per exemple data de retorn,cobrat, entrat a registre… En tenim de diversos models i mides, amb carcasses de plàstic i d’acer. Si vols veure tots els models pots anar a la pàgina Datadors i numeradors.

Segells de goma professionals

Per a usos més exigents, la gama professional

Aquest tipus de segells de goma estan pensats per a empreses, institucions i magatzems que necessiten marcar contínuament. Són extremadament robustos i agradables al tacte. Tots ells incorporen protecció antibacteriana al seu caputxó, fet que els fa especialment útils en entorns de treball on la higiene és important. Si vols veure els models que t’oferim a la botiga online pots anar a la pàgina Segells professionals.


Un clàssic que no passa de moda, els segells de fusta.

Els segells de fusta són nobles i tenen un tacte molt agradable. En tenim de diverses mides i formes. Els  principals avantatges respecte els automàtics és que tenen un preu inferior , que pots canviar fàcilment de color utilitzant tampons diferents, i que permeten fer segells de goma molt grans, sense les limitacions dels automàtics.

Segells de goma per a l’alimentació

A través del taller també realitzem encàrrecs per fer segells especials. Tots ells necessiten unes característiques tècniques molt específiques, ja sigui pel que fa als materials com per les tintes que s’han d’emprar. Entre aquests destaquen els que fem per a escorxadors, els que s’utilitzen per a marcar palets o els que serveixen per a marcar teixits de roba.

Segells de goma per a marcar roba

El pack especial per a marcar la roba

És un dels segells més atractius i que està pensat exclusivament per estampar damunt la roba. Si vols conèixer totes les seves característiques  visita la pàgina Segells per a marcar roba.

També tens la possibilitat de comprar un pack especial de segell per a marcar roba a la web de patapam, on regalen una bossa de tela amb la seva primera estampació.

Segells de goma portables

Segells de butxaca

Segells de goma portables. Petits i pràctics. Ideal per a comercials i transportistes i qualsevol persona que viatgi i necessiti segellar. De diferents mides, formes i colors. Tria el teu segell de butxaca preferit.

Servei de reparació de segells, actualització i substitució de gravats

Sabem que sovint proporcionem segells de goma professionals que tenen un preu elevat. Per aquest motiu, i per facilitar la vostra feina, oferim el servei de reparació i substitució de gravats.

Si necessiteu actualitzar una informació, canviar el logotip o simplement voleu substituir els números d’un datador caducat, contacteu-nos. Som experimentats en realitzar aquestes feines i t’estalviaràs haver de comprar un segell nou. 

reparació de segells
Assessorament segells de goma

Assessorament i disseny de segells

Necessites un segell de goma i no saps per on començar? Contacta amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes. Preus, grandàries, de fusta, automàtics… Nosaltres t’assessorem i si vols et podem fer una proposta específica per a tu. 

Segells de goma a l’instants i enviaments en 24/48 hores