Segell per formules comercials

Segell de goma per a una línia de text

19,20

Aquest tipus de segell surt més econòmic que d’altres que es munten amb la mateixa carcassa. La goma ja està feta i per tant els costos són menors per nosaltres i també per tu. Pots triar entre les formules proposades, i també escollir entre català o espanyol. Mesura del segell: 38 x 14 mil·límetres.

Descripció

Segell per formules comercials

El segell per formules comercials és molt econòmic. Nosaltres no hem d’estar dissenyant-lo, sinó que ja disposem de plantilles i són elaborats amb tires llargues. Això vol dir que els costos són menors per nosaltres i també per tu. Els segells de goma d’aquest tipus poden incorporà paraules com cobrat, pagat, devolució…


 

[one-half-first]

Recomanacions de disseny

  • Pots pujar fitxers amb el següent format: JPG, PNG, PDF. Nosaltres et recomanem que utilitzis el PDF, ja que sempre manté la proporció correcte de les mides del segell.
  • El color de les tipografies, vores i imatges han de ser de color negre.
  • Evita utilitzar degradats.
  • No utilitzis imatges poc nítides.
  • Nosaltres et recomanem la web flaticon per buscar icones i poder-les utilitzar en els teus dissenys (utilitza el traductor de google si no domines l’anglès).
  • Pots veure un exemple de com dissenyar un segell amb el programa Power Point en el vídeo que t’adjuntem. Si no pots visualitzar-lo correctament pots anar directament al canal de youtube de Central segells de goma.

[/one-half-first]
[one-half][/one-half]

Informació addicional

Color de la tinta

Blava, Negra, Vermella, Verda, Sense tinta

Mida del gravat

14 x 38 mil·límetres

Tria el text

REBUT, ABONAMENT, DUPLICAT, RETORN, PAGAT, URGENT, CONFORME, COMPTABILITZAT, CÒPIA, COBRAT, REBUT, PER ABONAR AL COMPTE

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a opinar “Segell per formules comercials”