Pack Patapam per a marcar roba i paper

Una de les millors maneres de marcar la roba dels més petits de la casa és a través dels segells de goma. És ràpid, pràctic i molt fàcil. No cal utilitzar cap tipus de planxa, agulles i altres estris que dificulten marcar la roba fàcilment.

Els segells de goma per a marcar roba utilitzen una tinta de color negra. Això fa que per a marcar la roba més fosca hagin sortit algunes solucions. Normalment la més extesa és marcar amb el segell sobre una cinta termoadhesiva que després s’ha de planxar damunt aquest tipus de roba fosca. Però això, de vegades, no queda del tot bé.

Una bona manera de marcar la roba més fosca

El pack Patapam és la millor manera d’identificar tota la roba dels més petits de casa. No només inclou un segell per a marcar roba i paper, sinò que també inclou 48 etiquetes termoadhesives per a poder planxar sobre la roba més fosca. És a dir, el disseny del segell que tries a la web de patapam, serveix també per a dissenyar les etiquetes termoadhesives.

Així que ja ho saps, si vols una solució integral per a marcar tota la roba (la de color clar i la fosca) tria el pack patapam, la millor manera de no perdre res per al camí. Pots veure tots els dissenys a la web patapam.es.

Deixa un comentari