Com entintar un segell automàtic

L’altra dia em van portar un segell automàtic ple de tinta per tot arreu. Podeu veure com estava a la foto d’aquest mateix article. El client em comentava que va intentar entintar de nou el coixinet i que li va quedar fet un pastitxo.

I com va poder quedar d’aquesta manera? Normalment per entintar el coixinet que porten els segells automàtics s’han de treure de la carcassa. Un cop fet aquest primer pas ja podem tornar a posar tinta al coixinet. Doncs el problema va ser que el client va intentar recarregar de tinta sense desmuntar el segell. Quan li vaig mostrar com s’havia de fer es va quedar parat. Com podia haver comés aquest error?

Doncs la resposta és senzilla. Els clients no han d’entendre de segells automàtics i de com s’han de recarregar. Per a nosaltres no es cap secret, ho fem a diari i el procés el trobem totalment lògic. Així doncs, per intentar aclarir una mica aquest tema us adjunto un video promocional de Colop on s’explica molt bé com es canvia el coixinet de tinta.

I fins aquí aquesta petita història quotidiana de la meva feina. El client volia un segell nou i finalment el vam poder arreglar. Li va sortir molt més econòmic. Content ell satisfet jo.

Deixa un comentari