Descomptes especials

A Central segells de goma no només treballem per a particulars. Un munt d’empreses i organismes públics gaudeixen de descomptes especials degut al seu volum de compra. El mateix fem per a persones concretes que fan compres recurrents. Per exemple, artesans que necessiten segells de fusta regularment o petits intermediaris que revenen els segells automàtics als seus clients.

Però el més normal és que impremtes, ajuntaments, hospitals, consells comarcals…. aprofitin els nostres descomptes i les nostres facilitats alhora d’establir mètodes i terminis de pagament que els hi són còmodes i favorables.

Som molt flexibles i sempre estem oberts a noves propostes. Per aquest motiu faig aquesta petita entrada, per a donar a conèixer que els nostres serveis van molt més enllà de ser una botiga online  per a particulars. Som això i som un taller de fabricació de segells amb més de 20 anys d’experiència al mercat.

Si vols tenir informació, preus i condicions pots posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem contents de poder parlar amb tu. Allò important que tots hi sortim guanyant.

Deixa un comentari