Canviem les dates dels datadors automàtics

Comencem l’any i com sempre se’ns gira feina. Molts clients ens comenten que se’ls hi ha acabat els anys dels datadors automàtics.  Sovint ens demanen directament un nou datador. En el cas dels datador petits així ho fem. El preu d’aquests és molt ajustat i no sortiria a compte de substituir el rodet dels anys per un de nou. En aquests cassos si que el canviem directament

Ara bé, quan parlem de datadors automàtics per a professionals si que ens encarreguem de substituir el rodet datador. Cal pensar que el preu d’aquests models són elevats i substituir la banda de l’any sempre serà molt més econòmic que comprar un segell datador nou.

Doncs bé, tot això per comentar-vos que durant el mes de gener es quan tenim més feina canviant datadors.  I que si teniu un segell datador professional i se us han acaba el anys del rodet, us podem substituir la banda dels anys i us estalviareu un munt de diners comprant-ne un de nou.

Ah, i parlant d’anys, molt bon any 2018!

2 comentaris a “Canviem les dates dels datadors automàtics”

  1. Molt satisfet de constatar que els darrers temps hi ha un salt qualitatiu a Central de Segells de Goma. pronostico un futur brillant i molt exitos per l’actual staff.
    La incorporacio de noves linies es un encert. Felicitats!

    Respon

Deixa un comentari